Kategorie receptů
Cikánský bůček
Počet ingrediencí
16
Počet porcí
7
Sacharidy na jednu porci
9 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Do kameninové nádoby dáme olej, cibuli, česnek zlehka a necháme zesklovatět. Maso (nakrájené na plátky zhruba 1,5 cm) opečeme, přidáme zeleninu, protlak, ostatní ingredience, víno a vodu. Hrnec zapneme na 6 hodin. Poté servírujeme s chlebem, pivem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Paprika červená
300 g
Rajčata
250 g
Česnek
3 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
6 g
Kmín celý
5 g
Chardonnay pozdní sběr víno polosuché bílé 0,75 l
200 g
Pitná voda nesycená
100 g
Paprika pálivá 25 g
4 g
Paprika sladká 35 g
5 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Grilovací koření 40 g
5 g
Bez lepku Sójová omáčka 160 ml
10 g
Olej slunečnicový
25 g
Vepřový bok
1200 g