Kategorie receptů
Burger s trhaným masem
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
51 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Trhané vepřové vyndáme z obalu a dáme ohřát do trouby na 6 minut dle návodu na obale. Mezitím si dáme rozehřát pánev s olivovým olejem, cibuli nakrájíme na půlměsíce a vložíme na pánev. Osmahneme do zlatohněda. Burgery si překrojíme podélně napůl a po cibuli vložíme také na pánev, lehce zakápneme olivovým olejem a opečeme. Ohřáté vepřové vyndáme z trouby a natrháme vidličkou. Vezmeme si opečené půlky burgeru, jednu půlku namažeme majonézou, položíme na ni na plátky nakrájenou nakládanou okurku, dále trhané vepřové a na vrch osmaženou cibuli, nakonec přiklopíme druhou půlkou burgeru.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Olivový olej
10 g
Křupavé feferony 720 ml. Ručně skládané!
15 g
Majonéza 50% 100 ml sáček
20 g
Trhané vepřové 300 g
300 g