Kategorie receptů
Burger s trhanou vepřovou pečení sous-vide
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
45 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Celý kus masa i se šťávou, která je v sáčku, dáme do pekáče a přiklopíme víkem. Pečeme na 160 °C přibližně 45 minut až hodinu. Občas můžeme maso otočit a podle potřeby podlít trochou vody. Maso potom natrháme vidličkou na kousky a necháme odležet v pekáči se šťávou. Připravíme si omáčku. Jarní cibulku i okurku nakrájíme velice najemno. Promícháme se zbylými surovinami (150 g majonézy, 4 lžíce dijonské hořčice, 1 lžička worcesterské omáčky, 2 lžíce kečupu) a podle chuti ještě lehce osolíme a ochutíme pepřem. Spodní část housky namažeme omáčkou, na ni dáme natrhané maso, sýr a rajčata. Přiklopíme horní částí housky a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
50 g
Jedlá sůl
2 g
Cibulka jarní
30 g
Majonéza Master 180ml
150 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
80 g
Kořeněné okurky 720 ml. Pikantní a křupavé!
20 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Worchesterová omáčka 185 ml
6 g
Hamburger housky 180 g (2x90 g)
360 g
Ketchup Master se sušenými rajčaty 530 g
25 g
MAILLE-Dijonská hořčice 200 ml
40 g