Kategorie receptů
Slaný štrúdl
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
5
Sacharidy na jednu porci
64 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Ze směsi a vody a vypracujeme těsto ze kterého vyválíme mezi fólií tenký plát, který namažeme kečupem a poklademe zbývajícími surovinami. Zarolujeme jako štrůdl a přendáme na plech vystlaný pečícím papírem. Pomažeme rozšlehaným vejcem, posypeme sezamovým semínkem a pečeme v troubě na 180 °C asi 25 minut.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
20 g
Směs na bramborové těsto 400 g
400 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
80 g
Pitná voda nesycená
400 g
Váhalova slanina 1,5 kg
120 g
Koření na pizzu 20 g
1 g
Vejce
50 g