Kategorie receptů
Guláš ze skopového masa
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
32 g
Doba přípravy
80 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kostky. Cibuli a zeleninu také očistíme a nakrájíme na plátky, oškrabané brambory nakrájíme na kostky. Do hrnce vložíme nakrájené maso, pak přidáme cibuli se zeleninou. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, zalijeme vodou a vložíme do trouby. Přikryté pomalu dusíme maso do změknutí. Poté přidáme brambory a podle potřeby podlijeme a dusíme opět doměkka.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
600 g
Cibule volná
120 g
Mrkev
60 g
Petržel
60 g
Kedlubna
40 g
Celer
60 g
Jedlá sůl
4 g
Petrželová nať
4 g
Skopová plec
500 g