Roláda z mletého masa se sýrem Primator od Madety, špenátem, slaninou a bramborovou kaší

Postup přípravy
Mleté maso okořeníme, zalijeme čerstvou Jihočeskou smetanou, přidáme 1 vejce, strouhanku (2 hrsti), promícháme a necháme alespoň hodinku odležet v lednici. Na jedné lžíci Jihočeského másla připravíme míchaná vejce (5 ks), která osolíme a opepříme. Pečicí papír vložíme na plech a pokapeme vodou. Na takto připravený pečicí papír rozprostřeme rovnoměrně mleté maso, poklademe slaninou, vejci, sýrem Primator od Madety a špenátem. Zarolujeme a pečeme v předem vyhřáté troubě při 180 °C cca 40 minut. Během pečení potíráme vodou. Brambory uvaříme v osolené vodě do měkka. Po uvaření vyšleháme s rozehřátým čerstvým Jihočeským mlékem a Jihočeským máslem (150 g). Přidáme pažitku a osolíme.
Roládu podáváme s bramborovou kaší a majonézou smíchanou s citronovou šťávou.