Kategorie receptů
Mleté maso v pórku
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
5
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na pánvi na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a koření a chvíli restujeme. Když je maso měkké přidáme nakrájený pórek, rajčátka rozkrájená na čtvrtky a úplně poslední přidáme fazole, které jsme propláchli ve studené vodě. Opatrně vše promícháme, dochutíme podle potřeby a podáváme s bramborami nebo chlebem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Pórek
120 g
Rajčata
20 g
Česnek
2 g
Kmín celý
2 g
Mleté maso míchané
500 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
400 g
Majoránka 7 g
2 g
Muškátový květ mletý 15 g
1 g
Paprika sladká 35 g
5 g
Zázvor mletý 20 g
1 g