Kategorie receptů
Masové sushi
Počet ingrediencí
4
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Připravíme bambusovou podložku, která se používá při přípravě sushi. Pokud ji nemáme, vystačíme si například se sáčkem Vnější část rolády bude tvořit slanina. Plátky slaniny rozprostřeme na bambusovou desku, plátek vedle plátku (mohou se zlehka nebo více překrývat). Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s mletým masem. Tuto směs pak naneseme rovnoměrně na slaninu. Sýr si nakrájíme na centrimetr silné špalíčky a ty naskládáme asi tak 2 cm od horního okraje masa. S pomocí bambusové podložky jednoduše srolujeme do rolády. Přenemese do pečící formy a pečeme 30 minut na 180 stupňů.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Mleté maso míchané
150 g
Staročeská slanina 1,9 kg
120 g