Kategorie receptů
Karbanátky z mletého kuřecího masa
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
12 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Ve vroucí vodě uvaříme bramboru a mrkev doměkka. Uvařenou zeleninu rozmixujeme dohladka. Maso smícháme s rozmixovanou zeleninou, ochutíme paprikou, solí, přidáme vajíčka a nadrobno nakrájenou petrželku. Vypracujeme karbanátky. Karbanátky obalíme ve strouhance a smažíme je dozlatova na oleji. Hotové karbanátky dáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje. Hotové karbanátky dáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
Vytisknout recept (PDF)
Brambory
60 g
Mrkev
40 g
Petrželová nať
4 g
Kuřecí maso
200 g
Paprika sladká 35 g
2 g
Strouhanka bez lepku B 500 g
20 g
Jedlá sůl kamenná s jodem 1 000 g
4 g
Olej slunečnicový
20 g