Kategorie receptů
Burger de chipotle
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
24 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Maso ochutíme solí, pepřem a vypracujeme do placiček o průměru 10 cm. Necháme je vychladit v lednici. Majonézu smícháme s nasekanou cibulí, koriandrem a chipotle papričkou. Tortilly krátce nahřejeme na grilu a potřeme majonézou. Přeložíme jí na půl a pak ještě jednou, vznikne kapsa. Maso ogrilujeme a vložíme jej do tortilly. Přidáme list salátu, nakrájené cherry rajčátko a plátek sýra. Opečeme na grillu či tále dokřupava.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
20 g
Rajčata
30 g
Salát hlávkový
30 g
Jedlá sůl
1 g
Koriandr čerstvý
2 g
Mleté maso hovězí
100 g
Majonéza Master 180ml
30 g
Tortilla kukuřičná 6"(15cm) Vacuum RETAIL 12 ks 181 g
30 g
Pepř černý mletý 20 g
0.5 g
Dr. Halíř eidam plátky 80 g
40 g