Kategorie receptů
Kuřecí maso na sladko kyselo
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
21 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji orestujeme plátky kuřecího masa. Přidáme nasekanou jarní cibulku, plátky česneku, kostky kapie a fazolky a vše orestujeme. Přelijeme kečupem, přidáme cukr, bujón a dle chuti dochutíme octem balsamico. Vše provaříme cca 5 minut.
Vytisknout recept (PDF)Česnek
20 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Kuřecí maso
400 g
Olivový olej
40 g
Cibulka jarní
50 g
Ocet Balsamico
40 g
Slepičí bujón
40 g
Zelené fazolové lusky 1000 g
100 g
Cukr krystal
20 g
Kapie červená
150 g