Kategorie receptů
Jemné kuřecí rizoto se žampióny
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
110 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji a přidáme nakrájené kuřecí maso. Na másle osmahneme na plátky nakrájené žampióny, přidáme sterilovanou zeleninu, zalijeme trochou vývaru, podusíme, přidáme kuřecí maso, přisolíme a krátce podusíme. Vše promícháme s dušenou rýží a posypeme nastrouhaným sýrem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
16 g
Kuřecí maso
600 g
Žampión zahradní 500 g
120 g
Rýže dlouhozrnná 400 g
520 g
Jihočeský eidam 45 % plátky 100 g
60 g
Olej řepkový
80 g