Kategorie receptů
Italské kotlety s mozzarellou
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Starší housku natrháme a rozmixujeme v mixéru nebo nastrouháme na struhadle, přidáme bazalku, promícháme a máme nachystanou bylinkovou strouhanku. Z kuřecího prsa vytvoříme naříznutím kapsu. Vnitřek pomažeme rajčatovou omáčkou, vložíme natrhanou mozzarelu. Prso obalíme v mouce, vajíčku a bylinkové strouhance. Smažíme 4 minuty z obou stran. Poté dáme ještě zapéct na 10 minut na 180°C.
Vytisknout recept (PDF)Vejce
50 g
Kuřecí maso
200 g
Olivový olej
20 g
Bezlepková mouka Nomix 500 g
15 g
Bazalka 10 g
5 g
GranSasso mozzarella bocconcino 100 g
100 g