Kategorie receptů
Flautas
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
37 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Dáme si vařit kuřecí maso do mírně osolené vody. Uvařené maso natrháme na delší kousky. Ochutíme jej natrhaným koriandrem a limetkovou či citrónovou štávou. Tortilly potřeme fazolovým krémem, naplníme rovnoměrně masem, opatrně srolujeme a spojíme párátky. Vložíme do rozpáleného oleje a osmažíme dokřupava několik vteřin. Flautas osušíme na papírovém ubrousku a podáváme se salsami. Maso ogrilujeme a vložíme jej do tortilly. Přidáme list salátu, nakrájené rajčátko a plátek sýra.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
8 g
Salát hlávkový
8 g
Citróny
20 g
Kuřecí maso
90 g
Koriandr čerstvý
3 g
Salsa Dip Mild 453 g
30 g
Tortilla kukuřičná 6"(15cm) Vacuum RETAIL 12 ks 181 g
45 g
Tylžský sýr 45% plátky 100 g
8 g
Salsa Verde 250 g
30 g
Olej slunečnicový
20 g