Kategorie receptů
Krůtí prso v brynzovém těstíčku
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Řízky z krutích prsou mírně naklepeme a malinko osolíme. Naklepané řízky obalíme v solamylu, aby na nich těstíčko dobře drželo. Do misky nastrouháme, nebo nadrobíme brynzu, přidáme vajíčko, solamyl, nasekané bylinky a trošku vody. Pořádně promícháme. Ve směsi z obou stran obalíme řízky, holá místa potřeme třeba ještě na pánvi a smažíme dorůžova na mírném ohni. Vhodná příloha je bramborová kaše nebo zelenina.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Petrželová nať
2 g
Krůtí maso
300 g
Pitná voda nesycená
15 g
Bryndza plnotučná 250 g
125 g
Libeček 10 g
2 g
Olej slunečnicový
10 g
Solamyl 200 g
40 g