Kategorie receptů
Krůta po italsku
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
10 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na vymazaný pekáč máslem poklademe nakrájenou cibuli a rajčata na kolečka. Přidáme čerstvou bazalku, oregano (může být i sušené) a dva stroužky česneku nasekaného na jemno. Osolené krůtí maso položíme na směs podlejeme a pečeme při mírném žáru cca 35 minut. Hotový pokrm dochutíme čerstvě mletým pepřem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Rajčata
200 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Krůtí maso
200 g
Bazalka 10 g
2 g
Oregano 10 g
2 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g