Kategorie receptů
Plněná králičí roláda
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Z králičího masa připravíme plát. Mleté maso smícháme se žampióny, přilijeme mléko, osolíme a opepříme. Směs dáme na králičí plát, poklademe nakrájeným vařeným vejcem a roládu svineme. Zabalíme ji do alobalu a pečeme v troubě. Když je roláda upečená, vyndáme ji z alobalu, přidáme nakrájenou cibuli a znovu pečeme. Maso přeléváme. Poté roládu vyndáme a do šťávy přidáme mouku a vodu. Rozmícháme a vaříme. Roládu krájíme na plátky a přeléváme šťávou.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Mleté maso míchané
50 g
Žampión zahradní 500 g
50 g
Králičí kýta
200 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Rýžová mouka bez lepku 1000 g
10 g
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
100 g