Kategorie receptů
FILTRACE

Pečené kachní čtvrtky

Počet ingrediencí
1
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
2 g
Doba přípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Kachní čtvrtky vyndáme z obalu a dáme na plech. Vložíme plech do trouby a pečeme do zlatova.

Vytisknout recept (PDF)
Kachní čtvrtky Sous-vide 800 g
400 g
Kachní čtvrtky Sous-vide 800 g
Kachní čtvrtky Sous-vide 800 g
Výrobce
Vodňanská drůbež, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (200g)
Sacharidy 1g 2g
Cukry 0,5g 1g
Proteiny 12g 24g
Tuky 17g 34g
Vláknina
Energie 850Kj 1700Kj
Bez lepku Bez lepku