Kategorie receptů
FILTRACE

Pečená kachna

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
1 g
Doba přípravy
240 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Celou kachnu vložíme osolenou na pekáč. Přidáme kmín a bobkový list. Zalijeme vodou a pečeme na 250°C cca 1/2 hodiny. Poté za občasného podlévání dopékáme 3,5 hodiny na 100 - 120°C.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
7 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.75g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Kmín celý
5 g
Kmín celý
Kmín celý
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.25g)
Sacharidy 58g 0,7g
Cukry
Proteiny 12g 0,2g
Tuky 13g 0,2g
Vláknina
Energie 1683Kj 21Kj
Bez lepku Bez lepku
Kachna
600 g
Kachna
Kachna
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (150g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 14g 21g
Tuky 39g 59g
Vláknina
Energie 1665Kj 2498Kj
Bez lepku Bez lepku