Kategorie receptů
FILTRACE

Pečená husí stehna

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
2 hodiny 45 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Husí stehna osolíme a okmínujeme a necháme přes noc v lednici. Druhý den je necháme asi hodinu při pokojové teplotě. Pak je vložíme do pekáčku a přikryjeme poklopem a pečeme při teplotě 160 stupňů asi dvě hodiny. Poté do omastku přidáme rozkrojené jablko. Za občasného podlévání pečeme ještě asi 45 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
7 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.75g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Kmín celý
5 g
Kmín celý
Kmín celý
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.25g)
Sacharidy 58g 0,7g
Cukry
Proteiny 12g 0,2g
Tuky 13g 0,2g
Vláknina
Energie 1683Kj 21Kj
Bez lepku Bez lepku
Husí stehno
400 g
Husí stehno
Husí stehno
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 20g 20g
Tuky 21g 21g
Vláknina
Energie 1169Kj 1169Kj
Bez lepku Bez lepku
Jablka červená
200 g
Jablka červená
Jablka červená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 15g 7,5g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,2g
Tuky 0,4g 0,2g
Vláknina
Energie 239Kj 120Kj
Bez lepku Bez lepku