Kategorie receptů
Znojemský guláš
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibulku. Mezitím nakrájíme maso na kostičky. Nakrájené maso vložíme na osmahlou cibuli, posypeme paprikou a zalejeme vývarem. Přidáme 3 nakrájené okurky, sůl, kmín a pepř. Dusíme, až je maso měkké. Na závěr dle potřeby zahustíme. Po odstavení přidáme zbylé najemno nastrouhané okurky.
Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
120 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
6 g
Kmín celý
4 g
Hovězí přední
500 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
60 g
Paprika sladká 35 g
8 g
Pět pepřů 15 g
4 g
Mouka cizrnová výběrová 400 g
40 g
Olej slunečnicový
40 g