Kategorie receptů
Těstoviny s hovězím masem houbami a smetanovou omáčkou
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
142 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v dobře osolené vodě a scedíme. Steaky (2 ks) ochutíme solí a pepřem, pokapeme slunečnicovým olejem a opečeme na rozpálené pánvi. Na slunečnicovém oleji orestujeme žampiony nakrájené na menší kousky a červenou cibuli nakrájenou na slabé plátky. Přidáme sladkou papriku, smetanu, pasírovaná rajčata (50 ml) a ochutíme solí a pepřem. Dobře provaříme. Až omáčka zhoustne, přidáme uvařené těstoviny a promícháme. Nakonec přidáme nakládané okurky nakrájené na kousky, promícháme a steak i těstoviny naaranžujeme na talíř.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Jedlá sůl
2 g
Žampión zahradní 500 g
150 g
Český hovězí steak z mladého býka - roštěná
300 g
Kořeněné okurky 720 ml. Pikantní a křupavé!
80 g
Kukuřičné těstoviny s quinoou Sam Mills - Vřetena 250 g
300 g
Paprika sladká 35 g
6 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
30% UHT smetana Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
200 g
Olej slunečnicový
20 g