Kategorie receptů
Pálivé hovězí nudličky
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
6 g
Doba přípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup přípravy
Hovězí maso nakrájíme na nudličky. Ve větší pánvi rozpalíme olej, nasypeme na něj rozkrájené maso a zprudka opečeme. Poté přidáme nakrájené chilli papričky. Maso osolíme, opepříme, zalijeme kečupem a vodou a necháme chvíli dusit. Během dušení maso podléváme malým množstvím vlažné vody a stále mícháme. Poté co maso změkne, přidáme zelené fazolky, nakrájené žampiony, papriku, cibuli, pórek a směs necháme krátce podusit. Hotovou směs dle chuti přisolíme, posypeme nasekanou kudrnkou a podáváme s dušenou rýží.
Cibule volná
40 g
Paprika červená
60 g
Pórek
60 g
Jedlá sůl
5 g
Hovězí přední
500 g
Žampión zahradní 500 g
100 g
Pálivé feferony 370 ml
7 g
Zelené fazolové lusky 1000 g
150 g
Pitná voda nesycená
100 g
Pepř černý mletý 20 g
3 g
Olej slunečnicový
30 g