Kategorie receptů
Hovězí s olivami
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Maso smícháme s přípravkem Mletá masa. Osmažíme 2 nakrájené cibule a 4 stroužky česneku pokrájené na plátky, přidáme maso a smažíme. Podlijeme vývarem, přidáme rajčata, papriku a dusíme pod pokličkou až maso bude hotové. Nakonec přidáme kapary a (černé) olivy, dochutíme pepřem. Maso podáváme s kysanou smetanou a tortillou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
80 g
Paprika červená
60 g
Česnek
4 g
Olivy zelené
10 g
Mleté maso hovězí
500 g
Tortilla kukuřičná 6"(15cm) Vacuum RETAIL 12 ks 181 g
40 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
50 g
Kapary efko 105 ml
10 g
Pitná voda nesycená
250 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Směs na mletá masa 30 g
15 g
Podravka rajčata pasírováná 500 g
200 g
Olej slunečnicový
20 g