Kategorie receptů
Hovězí po orientálsku
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Plátky hovězího masa naklepeme a osolíme. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme rajčatový protlak a plátky masa. Podusíme. Rajčata, papriky, česnek a houby podusíme zvlášť. Měkké maso vyndáme, do šťávy přidáme mouku a s trochou vody povaříme. Přidáme podušenou zeleninu a maso a vše prohřejeme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Paprika červená
40 g
Paprika zelená
40 g
Rajčata
60 g
Česnek
6 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
5 g
Hovězí přední
200 g
Hřib smrkový sušené houby
15 g
Mouka jáhlová nativní 300 g
20 g
Olej řepkový
15 g