Kategorie receptů
Hovězí guláš s kapary
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
60 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Hovězí maso pokrájíme na kostky, opečeme nasucho, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli a kousek česneku, podlijeme vodou a chvíli podusíme. Když se šťáva vydusí, přidáme olej s moukou, osmažíme a podlijeme vodou. Přidáme protlak a podusíme. Po změknutí masa přidáme nakrájené kapary a citrónovou šťávu.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
120 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl
4 g
Citróny
10 g
Hovězí přední
300 g
Rajčatové pyré 200 g
40 g
Bezlepková mouka Nomix 500 g
20 g
Kapary efko 105 ml
10 g