Kategorie receptů
Burger
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
38 g
Doba přípravy
15 minut

Postup přípravy
Nejdříve si podle pokynů na obalu připravíme 2 plátky. Navrch položíme plátek Nurishh s příchutí Cheddar. Rozehřejeme pánev a opečeme na ní bulky. Dolní půlku bulky potřeme omáčkou (1 polévková lžíce hořčice, kečupu a veganské (nebo klasické) majonézy smíchané dohromady), přidejte trochu salátu a červenou cibuli a navrch položíme plátek. Přidáme několik nakrájených rajčat a ještě trochu salátu. Horní půlku bulky potřeme větším množstvím hamburgerové omáčky a položíme ji navrch.
Hamburger podáváme se salátem nebo s hranolky.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
20 g
Rajčata
60 g
Salát hlávkový
20 g
Majonéza Master 180ml
12 g
Kuřecí hamburger nesmažený 420 g
140 g
Rukola praná
20 g
Klasická hořčice 30 g
12 g
Hamburger bulka 100 g
100 g
Kečup pikant 500 g
12 g