Kategorie receptů
Arašídové špičky v čokoládě
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
20
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nastrouhané arašídy s mlékem dobře promícháme, necháme odležet cca 2 hodiny v chladu. Hmotu pak tlačíme do formičky na včelí úlky. Špičky lepíme nugetou (nebo dle chuti) k piškotu či lineckému kolečku. Nakonec máčíme v bílé čokoládě (čokoláda rozpuštěna se 100 g 100% tuku ve vodní lázni) a ozdobně postříkáme tmavou čokoládou
Vytisknout recept (PDF)
Bezlepkové piškoty 120 g
20 g
Zahuštěné slazené mléko 397 g Milmoo
150 g
Arašídy nesolené 100g
450 g
Arašídová pomazánka 340 g
80 g
Čokoláda na vaření 100 g
100 g