Kategorie receptů
Pudinkové řezy
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
10
Sacharidy na jednu porci
31 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Všechny suroviny na těsto smícháme a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě na 220 stupňů asi 30 minut. Vychladlý korpus potřeme džemem a poklademe čerstvým nebo kompotovným ovocem, které máme rádi. Zalijeme pudinkovou želatinou, kterou jsme si připravili svařením 250 ml šťávy z ovoce, pudinkového prášku a trochou cukru. Dáme ztuhnout do chladu.
Vytisknout recept (PDF)Jahody
300 g
Cukr krystal
70 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
20 g
Jedlá soda 50 g
6 g
Skořice mletá 40 g
3 g
Bio Puding vanilkový, bez lepku 40 g
40 g
PROMIX®-UNI - univerzální mouka bez lepku 1000 g
200 g
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
250 g
Olej řepkový
50 g
Kypřící prášek do pečiva 12 g
3 g