Kategorie receptů
Perník s jablky a kokosem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
15
Sacharidy na jednu porci
43 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vejce ušleháme s cukrem. Za stálého mixování potom přidáváme olej a mléko a po částech postupně mouku, 2 lžičky kakaa, 1 lžičku sody a prášek. Pořádně vše promícháme. Ručně pak už vmícháme nastrouhaná jablka. Plech vyložíme papírem na pečení. Vše nalijeme na plech a mírně posypeme kokosem.
Vytisknout recept (PDF)Holandské kakao 100 g
10 g
Cukr krystal
250 g
Kokos strouhaný
30 g
Jedlá soda 50 g
5 g
Kypřící prášek do perníku 20 g
20 g
PROMIX®-UNI - univerzální mouka bez lepku 1000 g
400 g
1,5% UHT mléko Mlékárna Pragolaktos 0,5 l
500 g
Olej řepkový
200 g
Vejce
100 g