Kategorie receptů
Hrníčkové jablečno perníkové muffiny
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
12
Sacharidy na jednu porci
59 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
V míse smícháme všechno suché, přidáme mokré ingredience a dobře promícháme. Těsto dáme lžící do formiček na muffiny a pečeme při 180°C.
Vytisknout recept (PDF)Vlašské ořechy jádra
15 g
Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
250 g
Cukr krystal
250 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
20 g
Kypřící prášek do perníku 20 g
20 g
Směs bílá chlebová bez lepku 1000 g
250 g
Směs bílá bez lepku 1000 g
250 g
Olej slunečnicový
125 g
Vejce
50 g