Kategorie receptů
Cik cak buchta bez lepku
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
534 g
Doba přípravy
45 minut

Postup přípravy
<p> Suroviny smícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, lžící na těsto sem tam nandaváme povidla na střídačku s tvarohem (rozetřeným s vanilkovým cukrem a žloutkem - není uvedeno v receptu. Pečeme na 180°C</p>
Vytisknout recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mléko polotučné 1 l
250 g
Cukr krystal
200 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
40 g
Jizerka přirozeně bezlepková směs univerzální (zelená) 1000 g
170 g
Rýžová mouka 200 g
170 g
Bio Kypřicí prášek do pečiva bezfosfátový, bez lepku 12 g
12 g
Olej slunečnicový
125 g