Kategorie receptů
Bábovka z Majolky
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
12
Sacharidy na jednu porci
59 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Mouku, cukr a prášek do pečiva nasypeme do mísy a promícháme. Přilijeme mléko, přidáme majolku a citrónovou kůru a promícháme. Dvě třetiny těsta nalijeme do předem vymaštěné a vysypané formy a do zbytku těsta přidáme kakao a také nalijeme do formy. Pečeme ve vyhřáté troubě na 175 °C asi 45 minut.
Vytisknout recept (PDF)Majonéza Master 180ml
200 g
Holandské kakao 100 g
20 g
Jihočeské mléko trvanlivé polotučné 1,5% 1 l
500 g
Cukr krystal
250 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
20 g
Citronová kůra strouhaná 25 g
3 g
Bezlepková mouka PROMIX®-PK - speciál 1000 g
500 g