Kategorie receptů
Ovocňákův chlazený dezert
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
78 g
Doba přípravy
25 minut
Bez lepku
Postup přípravy
V misce smícháme obě pré, přilijeme šťávu z kompotu a přisypeme pudink. Přidáme také cukr dle chuti. Na dno skleněných misek vyložíme piškoty a na ně nalijeme trochu pyré tak, aby nebyly vidět. Na to naskládáme ovoce, které opět zakryjeme pomocí pyré. Následuje další vrstva piškotů, kterou zakryjeme zbytkem pyré. Hotové dezerty necháme odpočinout v ledničce, aby ztuhly a před podáváním můžeme ozdobit šlehačkou.
Vytisknout recept (PDF)Cukr krystal
12 g
Broskve půlené ve sladkém nálevu 500 g
350 g
Bio Puding vanilkový, bez lepku 40 g
40 g
Piškoty bez lepku B 100 g
120 g
Pyré jablko zahradní směs 3 l
800 g