Kategorie receptů
Malinová srdíčka s malinovým želé
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
18 g
Doba přípravy
30 minut

Postup přípravy
Bio rýžový puding malinový uvaříme s mlékem a cukrem dle návodu. Uvařený puding nalijeme do srdíčkových formiček. Necháme mírně ztuhnout. Poklademe na něj maliny. Z vody a malinové šťávy uvaříme agarovou směs, kterou nalijeme na puding s malinami. Necháme chvilku ztuhnout.
Vytisknout recept (PDF)Pitná voda nesycená
50 g
Cukr krystal
10 g
Maliny čerstvé
50 g
Bio Puding rýžový malinový, bez lepku 40 g
40 g
Bio Agar-bez lepku, vegan 10 g
10 g
MEGGLE Trvanlivé bezlaktózové mléko plnotučné 1 L
500 g