Kategorie receptů
Hruškový salát
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
39 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Oloupané a jádřinců zbavené hrušky nakrájíme na plátky, omyté kuličky hroznového vína nakrájíme na půlky, nářez na nudličky. Mísu vyložíme omytými a odkapanými listy hlávkového salátu, přidáme vše ostatní, zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, pepře a oleje. Nakonec přidáme rybíz a salát promícháme.
Vytisknout recept (PDF)Salát hlávkový
100 g
Jedlá sůl
4 g
Citróny
40 g
Hrušky zelené
400 g
Olivový olej
20 g
Sendvičový nářez Váhala 1,8 kg
100 g
Hrozny bílé
400 g
Rybíz červený
40 g