Kategorie receptů
FILTRACE

Dezert s ovocem a ořechy

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Neoloupaná jablka nakrájíme na kolečka silná asi 1,5 cm. Na každý kousek jablka natřeme žervé a posypeme nastrouhanými nebo sekanými ořechy.

Vytisknout recept (PDF)
Vlašské ořechy jádra
50 g
Vlašské ořechy jádra
Vlašské ořechy jádra
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (25g)
Sacharidy 7g 1,8g
Cukry 2,6g 0,7g
Proteiny 15g 3,8g
Tuky 65g 16g
Vláknina 6,7g 1,7g
Energie 2833Kj 708Kj
Bez lepku Bez lepku
Žervé krémový sýr 90 g
90 g
Žervé krémový sýr 90 g
Žervé krémový sýr 90 g
Výrobce
ALIMPEX FOOD a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (45g)
Sacharidy 1,5g 0,7g
Cukry 1,5g 0,7g
Proteiny 13g 5,9g
Tuky 15g 6,8g
Vláknina
Energie 798Kj 359Kj
Bez lepku Bez lepku
Jablka červená
200 g
Jablka červená
Jablka červená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 15g 15g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,3g
Tuky 0,4g 0,4g
Vláknina
Energie 239Kj 239Kj
Bez lepku Bez lepku