Kategorie receptů
Zelené fazolky se sýrem
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
29 g
Doba přípravy
10 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Mražené fazolky vložíme do vařící vody se solí a uvaříme téměř do měkka. Následně scedíme a necháme okapat. Na tuku lehce opražíme strouhanku, přidáme sůl, Rosovické koření a fazolky. Vše jemně promícháme a krátce orestujeme. Přendáme do zapékací nádoby, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme. Podávat můžeme s vařeným bramborem, pečivem nebo salátem.
Vytisknout recept (PDF)Fazolky zelené
250 g
Jedlá sůl
1 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
40 g
Rosovické koření 30 g
2 g
Strouhanka bez lepku B 500 g
15 g