Kategorie receptů
Tvarůžkový tatarák
Počet ingrediencí
15
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
20 minut

Postup přípravy
Tvarůžky si nakrájíme na kostičky, přimícháme na drobno nakrájenou cibulku, chilli, olivový olej, pivo a kmín, nezapomeneme osolit a okořenit. Necháme odstát, prozatím si připravíme dresink. V misce vyšleháme zakysanou smetanu, hořčici, worcester omáčku, ostatní pivo a olivový olej. Osolíme, opepříme a vmícháme pažitku. Podáváme s opečeným chlebíčkem, toastem, můžeme dozdobit kousky ředkvičky, petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Ředkvičky
20 g
Jedlá sůl
2 g
Paprika červená chilli
10 g
Pažitka
3 g
Olivový olej
30 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
30 g
Jihočeský syreček 0,1% 90 g
150 g
Kmín drcený 25 g
4 g
Bezlepkový ležák 0,5 l
30 g
Paprika sladká 35 g
6 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Worchesterová omáčka 185 ml
15 g
MAILLE-Tradiční hořčice 800 ml
15 g