Kategorie receptů
Rančerské fazole
Počet ingrediencí
14
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
27 g
Doba přípravy
40 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nejdříve si připravíme rančerskou omáčku. V kastrůlku rozpálíme olej, do něj dáme na jemno nakrájený 2 stroužky česneku, červenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku. Okořeníme (maďarsko) paprikou. Vše zalijeme rajčatovým pyré. Dle chuti osolíme, opepříme a necháme 20 minut vařit. Ke konci vaření přidáme na kostičky nakrájené chilli papričky. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm tortilly z obou stran. Na pánvi usmažíme volské oko. Opečenou tortillu natřeme rančerskou omáčkou, poklademe fazolemi a rozmačkaným avokádem. Přiklopíme druhou tortillou. Namažeme ji opět rančerskou omáčkou, dáme na ni fazole, avokádo a volské oko. Celé zakápneme zakysanou smetanou a posypeme čerstvým korianderm.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Paprika červená
60 g
Česnek
2 g
Vejce
100 g
Paprika červená chilli
10 g
Koriandr čerstvý
2 g
Avokádo
20 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
30 g
Tortilla kukuřičná 6"(15cm) Vacuum RETAIL 12 ks 181 g
5 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
20 g
Paprika sladká 35 g
5 g
Pepř černý mletý 20 g
3 g
Olej slunečnicový
10 g