Kategorie receptů
FILTRACE

Květák v Hrašce

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
39 g
Doba přípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Hrašku na obalování rozmícháme s vodou na těstíčko hustoty řidší hořčice. Necháme asi 20 minut odležet. Nachystáme si květák na menší růžičky, které bez předvaření dále obalujeme. Obalujeme namáčením jednotlivých růžiček do těstíčka a klademe na pánev (může být i fritéza). Smažíme v rozpáleném oleji přiměřené výšky. Osmažené kousky necháme okapat v sítku.
Vytisknout recept (PDF)
Květák
200 g
Květák
Květák
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 4,9g 4,9g
Cukry
Proteiny 2,4g 2,4g
Tuky 0,2g 0,2g
Vláknina
Energie 117Kj 117Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesycená
80 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Olej slunečnicový
200 g
Olej slunečnicový
Olej slunečnicový
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 92g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 3404Kj
Bez lepku Bez lepku
Hraška na obalování 250 g
120 g
Hraška na obalování 250 g
Hraška na obalování 250 g
Výrobce
CERIA, s.r.o. - vymazat
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (60g)
Sacharidy 57g 34g
Cukry 1,9g 1,1g
Proteiny 17g 10g
Tuky 3,6g 2,2g
Vláknina 9,4g 5,6g
Energie 1437Kj 862Kj
Bez lepku Bez lepku