Kategorie receptů
Kapustičky na másle
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
21 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Růžičkovou kapustu omyjeme a rozkrojíme napůl. V hluboké pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a přidáme kapustu. Necháme ji restovat cca 10 minut do zhnědnutí. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, proužky červené papriky a jarní cibulku. Vše pořádně promícháme, aby se zelenina v másle hezky obalila. Restujeme dalších 10 minut, dokud nebude zelenina měkká. Nakonec vmícháme nesolené arašídy, ochutíme čerstvě mletým pepřem, solí a můžeme podávat.
Vytisknout recept (PDF)Mrkev
100 g
Paprika červená
100 g
Kapusta biela
300 g
Jedlá sůl
5 g
Cibulka jarní
20 g
Pepř černý mletý 20 g
3 g
Arašídy nesolené 100g
10 g