Kategorie receptů
FILTRACE

Hrách s kysaným zelím

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
61 g
Doba přípravy
60 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Propláchnutý hrách zalijeme studenou vodou a necháme nabobtnat nejlépe přes noc. Nabobtnalý hrách uvaříme zvolna doměkka ve vodě. Uvařený a scezený hrách mírně osolíme a promastíme polovinou dávky sádla. Zbylou dávku sádla použijeme na omaštění hrachu. Podáváme s kysaným zelím.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl
4 g
Jedlá sůl
Jedlá sůl
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Sádlo
80 g
Sádlo
Sádlo
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 100g 20g
Vláknina 0g 0g
Energie 3800Kj 760Kj
Bez lepku Bez lepku
Hrách zelený 500 g
400 g
Hrách zelený 500 g
Hrách zelený  500 g
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 61g 61g
Cukry 5,1g 5,1g
Proteiny 21g 21g
Tuky 1g 1g
Vláknina 1,1g 1,1g
Energie 1442Kj 1442Kj
Bez lepku Bez lepku
Kysané zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
200 g
Kysané zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
Kysané zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
Výrobce
efko cz s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 0,6g 0,3g
Cukry 0,6g 0,3g
Proteiny 1,4g 0,7g
Tuky 0,5g 0,3g
Vláknina
Energie 73Kj 37Kj
Bez lepku Bez lepku