Kategorie receptů
FILTRACE

Bezlepkové krekry

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
25
Sacharidy na jednu porci
13 g
Doba přípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Suroviny zpracujeme a necháme 24 hodin odležet v chladničce. Před použitím necháme 2 hodiny při pokojové teplotě. Těsto rozválíme na 2-3 mm. Celý plát potřeme žloutkem a posypeme mákem. Pokrájíme rádílkem na menší kousky. Vložíme na plech vystlaný pečícím papírem. Pečeme při 200°C cca 10 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Vejce
50 g
Vejce
Vejce
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 13g 0,3g
Tuky 11g 0,2g
Vláknina
Energie 653Kj 13Kj
Bez lepku Bez lepku
Jihočeské pomazánkové tradiční 31 % 150 g
150 g
Jihočeské pomazánkové tradiční 31 % 150 g
Jihočeské pomazánkové tradiční 31 % 150 g
Výrobce
MADETA a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (6g)
Sacharidy 6,2g 0,4g
Cukry 5,4g 0,3g
Proteiny 4g 0,2g
Tuky 31g 1,9g
Vláknina
Energie 1320Kj 79Kj
Bez lepku Bez lepku
PROMIX®-UNI - univerzální mouka bez lepku 1000 g
350 g
PROMIX®-UNI - univerzální mouka bez lepku 1000 g
PROMIX®-UNI - univerzální mouka bez lepku 1000 g
Výrobce
Novalim s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (14g)
Sacharidy 85g 12g
Cukry 0,3g 0g
Proteiny 3,1g 0,4g
Tuky 1,6g 0,2g
Vláknina 3g 0,4g
Energie 1576Kj 221Kj
Bez lepku Bez lepku
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
100 g
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
Ghí přepuštěné máslo 760 ml čisté
Výrobce
České ghíčko s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (4g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 99g 4g
Vláknina 0g 0g
Energie 3677Kj 147Kj
Bez lepku Bez lepku
Lagris mák mletý termostabilizovaný 200 g
60 g
Lagris mák mletý termostabilizovaný 200 g
Lagris mák mletý termostabilizovaný 200 g
Výrobce
Podravka - Lagris a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2.4g)
Sacharidy 17g 0,4g
Cukry 3g 0,1g
Proteiny 22g 0,5g
Tuky 30g 0,7g
Vláknina 18g 0,4g
Energie 1940Kj 47Kj
Bez lepku Bez lepku