Kategorie receptů
FILTRACE

Batátové hranolky obalené v kořeněném těstíčku

Počet ingrediencí
1
Počet porcí
500
Sacharidy na jednu porci
0 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Předehřejeme troubu. Odstraníme veškerý obal. Rozložíme hranolky rovnoměrně v jedné vrstvě po pečícím plechu a vložíme doprostřed trouby. Doba přípravy ze zmrazeného stavu 23–25 minut na 220 °C nebo na 200 °C na horkovzduch. V polovině doby přípravy obrátíme.

Vytisknout recept (PDF)
Batátové hranolky obalené v kořeněném těstíčku 500 g
500 g
Batátové hranolky obalené v kořeněném těstíčku 500 g
Batátové hranolky obalené v kořeněném těstíčku 500 g
Výrobce
Marks & Spencer Czech Republic, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 23g 0,2g
Cukry 13g 0,1g
Proteiny 1,2g 0g
Tuky 6,4g 0,1g
Vláknina 3,9g 0g
Energie 681Kj 7Kj
Bez lepku Bez lepku