Kategorie receptů
Těstovinový salát s tuňákem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
84 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nejprve si uvaříme těstoviny ve vroucí osolené vodě a mezitím nakrájíme zeleninu, sýr na malé kostičky a přidáme tuňáka. V jogurtu si rozmícháme bylinky. Jogurtovou marinádu promícháme s ostatními surovinami a vmícháme zchladlé uvařené těstoviny.
Vytisknout recept (PDF)Okurka hadovka
200 g
Paprika červená
200 g
Rajčata
300 g
Jedlá sůl
4 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
150 g
Balsýr 200 g
200 g
Tuňák ve vlastní šťávě 80 g SUN & SEA
240 g
Bazalka 10 g
4 g
Oregano 10 g
4 g