Kategorie receptů
Vajíčková pomazánka
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
6 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Máslo, sýr, jogurt a vejce uvařené ušleháme šlehačem. Poté přidáme nakrájenou cibulku, okurku, lžičku hořčice a sůl. Ozdobíme petrželkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
20 g
Jedlá sůl
3 g
Petrželová nať
4 g
Hořčice plnotučná 450 g tuba
5 g
Jemný salám, kráj. 100 g
100 g
Primator tavený sýr 45% 140 g 8D
100 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
20 g
Okurky delikates 5-8 cm 720 ml. Chutné a křupavé!
20 g
Krajanka máslo 250 g
80 g