Kategorie receptů
Sardinkové paté na portugalský styl
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
6
Sacharidy na jednu porci
2 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Ze sardinek scedíme olej. Rajčatovou omáčku po vyjmutí sardinek odložíme, budeme ji potřebovat. Ze sardinek odstraníme páteř. Cibuli nakrájíme na malé kostičky, 2 uvařené vejce na kousky. V mixéru všechny suroviny dobře rozmixujeme do krémové a jemné textury. Podáváme s toasty, bagetou nebo chipsy.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
35 g
Vejce
100 g
Paprika červená chilli
10 g
Primator tavený sýr 45% 140 g 8D
50 g
Sardinky v olivovém oleji 120 g SUN & SEA
115 g
Sardinky v rajčatové omáčce 120 g
120 g