Kategorie receptů
Vanilkové špagety s pistáciemi
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
20 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Vanilkový pudink rozmícháme s polévkovou lžící medu ve 100 ml polotučného mléka. Zbylých 200 ml mléka přivedeme k varu, poté odstavte z plotny a vmícháme připravenou směs. Pudink za stálého míchání vaříme asi 1 minutu. Mezitím vyjmeme z obalu špagety, důkladně propláchneme a pomalu vmícháme do teplé směsi. V případě potřeby ještě trochu přihřejeme a dochutíme trochou medu. Rozdrtíme pistácie, posypeme špagety a můžeme servírovat.
Vytisknout recept (PDF)Jihočeské mléko trvanlivé polotučné 1,5% 1 l
300 g
Med květový luční 900 g
15 g
Puding příchuť Vanilka bez lepku 38 g
19 g
Pistácie nesolené
20 g