Kategorie receptů
Špaldové chlebíčky plněné arašídovým máslem
Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
22 g
Doba přípravy
15 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Tabulku čokolády rozehřejeme ve vodní lázni. Jakmile bude zcela tekutá, odstavíme ji a namáčíme do ní chlebíčky (6 ks) z obou stran. Namočené chlebíčky si odložíme na pečicí papír nebo třeba kuchyňské prkénko (povrch, ze kterého půjdou po zatuhnutí dobře odloupnout). Po první vrstvě čokolády na každý chlebíček naneseme lžíci arašídového másla, kterou na závěr opět zalijeme čokoládou. Dáme do lednice ztuhnout a vychladit a podáváme.
Vytisknout recept (PDF)RACIO BIO rýžové s amarantem 140 g
40 g
Arašídová pomazánka 340 g
55 g